HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Vikplogen – en mångsidig snöplog för alla dina behov

En vikplog är en mångsidig ledad snöplog som är utformad för snöröjning på gator. Den har två hydrauliskt justerbara blad. Det första bladet kan ställas in i en vinkel på upp till 30 grader och det andra bladet kan ställas in i en vinkel på upp till 45 grader. Detta gör att plogen effektivt kan röja snö från rännor, gångvägar och vägar.

Plogen är också utrustad med ett gummikantat skrapblad som hjälper till att rensa bort is och komprimerad snö. Den hopfällbara plogen finns i flera olika storlekar för att passa dina behov. Den är också utrustad med en flytutrustning som hjälper till att förhindra att den sjunker ner i mjuk snö.

Varför du behöver en fällbar plog

Om du ansvarar för att röja snö från gatorna behöver du en fällbar plog. En fällbar plog är ett mångsidigt och effektivt sätt att ta bort snö från vägar, rännor och gångvägar. De två hydrauliskt justerbara knivarna kan ställas in i olika vinklar, så att du kan anpassa plogen till dina specifika behov.

Det gummikantade skrapbladet är också en bra funktion, eftersom det hjälper till att rensa bort is och packad snö. Flytkittet förhindrar att plogen sjunker ner i mjuk snö, vilket gör det lättare för dig att utföra ditt arbete. Den hopfällbara plogen finns i flera olika storlekar, så du kan välja den som passar bäst för dina behov.

Slutsats

Den hopfällbara plogen är ett mångsidigt och effektivt redskap för att röja snö från vägar, rännor och gångvägar. De två hydrauliskt justerbara knivarna kan ställas in i olika vinklar, så att du kan anpassa plogen till dina specifika behov. Det gummikantade skrapbladet är också en bra funktion, eftersom det hjälper till att rensa bort is och packad snö. De hopfällbara plogarna finns i flera olika storlekar på Equipmentstore, så du kan välja den som passar bäst för dina behov. När det gäller snöröjning bör en fällbar plog vara ditt främsta redskap!

Fler
artiklar