HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
De många fördelarna med vaxade LED-ljus
Bilden visar ett batteridrivet LED ljus som har ett eller flera vaxade LED ljus av fabrikatet Uyuni LED ljus

De många fördelarna med vaxade LED ljus börjar kunna räknas upp som en hel del. För många av oss är ljus en viktig del av att skapa en mysig och avkopplande atmosfär i våra hem. Men låt oss vara ärliga, traditionella ljus kan vara lite besvärliga och framförallt är dessa brandfarliga.

Stearinljus rinner ofta och brinner slut fortare om det är lite vind. Det kan även vara stearin som spills ut när du ska förflytta en ljuslykta. Detta leder ofta till att du får spendera tid på att rengöra denna. Att det även rekommenderas en ständig uppsyn över dina tända stearinljus. Detta talar även till batteridrivna LED ljusets fördelar. Ett traditionellt stearinljus kräver alltid ständig vaksamhet, för att se till att de inte börjar brinna. Om du har små barn eller husdjur är de helt enkelt inte tillräckligt säkra att använda.

Det är här som vaxade LED ljus kommer in i bilden. Dessa batteridrivna LED ljus är gjorda för att se ut och kännas som riktiga stearinljus eller vaxljus, men utan några av farorna. Dessa vaxade LED ljus finns i alla tänkbara modeller och former och av hög kvalitet. Exempel på detta är Uyuni LED ljus som är ett hållbart och verklighetstroget vaxljus som är batteridrivet.

Denna använder med sitt batteridrivna LED ljus även en modern LED ljuskälla som gör den driftsäker och energieffektiv. Det finns olika typer av batteridrivna LED ljus, som har en strömbrytare, timer samt även med praktisk fjärrkontroll.

Ökad brandsäkerhet i hemmet inför släktträffar och helgledigheter med batteridrivna och vaxade LED ljus

Som nämndes tidigare är en av de största fördelarna med vaxade LED ljus att de är mycket säkrare än traditionella ljus. Det finns ingen risk att de välter och startar en brand, och om du har små barn eller husdjur i hemmet behöver du inte oroa dig för att de ska bränna sig eller välta ljusen.

Vaxade LED ljus är också ett bra alternativ om du bor i en lägenhet eller bostadsrätt och inte får ha oövervakad öppen eld, på grund av brandregler. Många har därför börjat välja att använda batteridrivna LED ljus, i stället för traditionella stearinljus. Vaxade LED ljus ger en realistisk ljusupplevelse och du kommer snabbt känna att det är värt investeringen.

Med verklighetstrogna Uyuni LED ljus skapar du ett säkrare hem och kan koppla av i större utsträckning

En annan stor fördel med vaxade LED ljus är att de ser ut och verkligen känns precis som riktiga stearin eller vaxljus. Tidigare hade många batteridrivna LED ljus har ett hölje av plast eller metall som kan se billigt eller falskt ut. Framförallt när de placerades tillsammans med riktiga stearinljus.

Vaxade LED ljus är däremot inkapslade i äkta vax. Därför passar det bra och smälter in perfekt tillsammans med traditionella ljus. Tack vare den moderna tekniken är ljuset från vaxade LED ljuset numera mycket likt ljuset från en riktig låga, så du kommer knappt att kunna se skillnaden.

Om du letar efter ett säkrare och mer realistiskt alternativ till traditionella ljus är vaxade LED ljus således ett utmärkt alternativ. Dessa batteridrivna LED ljus ger samma varma, inbjudande sken som ett riktigt stearinljus, blockljus eller värmeljus. Utan några att det har någon av alla nackdelar och risker. Vilket gör dessa perfekta i hem med små barn eller husdjur som busar och leker runt i ditt hem.

Fler
artiklar