HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Fyra användningsområden för en stor bricka

En stor bricka kan vara en riktigt praktisk produkt att ha i hemmet. Och det finns många sätt att använda den på! I den här bloggen kommer jag att dela med mig av fyra sätt som jag använder min stora bricka på och hur du också kan använda den för att göra din vardag både lättare och mer praktisk.

Perfekt för servering

Stora brickor gör det enkelt att servera mat till många personer. De är bra att ha när du är värd för en stor middag eller när du har gäster över för en eftermiddagsfika. Ett tips är att placera flera små tallrikar på brickan och sedan lägga ut olika sorters snacks, till exempel nötter, frukt och ost. Det gör att gästerna kan plocka vad de vill ha och det blir ett enkelt och självgående sätt att servera mat på.

Dekoration

En stor bricka kan också fungera som en dekorativ detalj i hemmet. Du kan till exempel placera den på soffbordet och använda den som bas för en kreativ dekoration av ljus, blommor eller andra små föremål. Med sin storlek skapar den en solid bas som trappar upp känslan i rummet och ger en välbalanserad look.

Extra bord

När du behöver ett extra bord i vardagsrummet eller sovrummet kan en stor bricka vara till stor hjälp. Placera den bredvid soffan och använd den som en plats där du kan lägga böcker, telefon eller papper. Det kan också vara användbart att ha den som ett litet bord bredvid sängen för att placera en lampa och en bok. En stor bricka kan också placeras på golvet för att skapa en improviserad mycket låg bordsanvändning.

Uppsamling av tillbehör och smycken

En stor bricka kan också användas som en bekväm plats för att stuva bort olika små saker. Använd den för att samla alla örhängen och ringar som du använder varje dag på en och samma plats. Du kan också använda brickan på badrummet för att hålla alla dina toalettprodukter snyggt stuvade.

Sammanfattning

Ett stor fördel av att ha en stor bricka är dess ökade funktionalitet. Medan du vanligtvis bara har dem på bordet, kan de användas på mycket fler sätt. Du kan använda dem för att servera mat, som en dekorationsdetalj, ett extra bord eller för att samla små saker. Oavsett hur du väljer att använda din stora bricka så är det en produkt som inte får missas i hemmet. Och som många andra tillbehör, är användning är bara begränsad av din fantasi! Så kika in hos Nadja Wedin Design för att klicka hem din nya stora bricka!

Fler
artiklar