HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Populär inredning i Västervik

Om du funderar på att ge ditt hem en ombyggnad kan du ta inspiration från svenskarna. I Västervik, en stad som ligger i sydöstra Sverige, är inredningsdesign mycket populär. Några av de vanligaste föremålen du ser i folks hem är tallrikar från varumärket Mateus och produkter från Max Benjamin. Fortsätt läsa för att lära dig mer om dessa två varumärken och vad som gör dem så populära för inredning i Västervik.

Tallrikar av märket Mateus

Mateus är ett portugisiskt företag som har tillverkat keramiska tallrikar sedan början av 1940-talet. Företagets signum är en djupblå färg med vita blommor. Mateus tallrikar har varit populära i Sverige i många år och de finns i nästan alla hem i Västervik. En anledning till att de är så populära är att de är relativt billiga. En annan anledning är att de är mycket mångsidiga och kan användas till både vardagliga och formella tillfällen.

Max Benjamin-produkter

Max Benjamin är ett irländskt företag som specialiserar sig på doftljus och diffusorer. Företaget grundades år 2000 av Maxine Tighe och Ben Kite, två vänner som då bodde i Dublin. Max Benjamins ljus är tillverkade med naturliga vaxer och eteriska oljor, vilket gör dem extremt väldoftande. Den mest populära doften bland Västerviksborna är ”fig”, som har en söt och jordig doft. Max Benjamin-ljusen är också väldigt snygga och finns i en mängd olika färger och storlekar.

Slutsats

Om du letar efter lite inspiration för din nästa hemrenovering kan du inte leta längre än till Västervik i Sverige. Den här staden är känd för sina vackert inredda hem, varav många har tallrikar från varumärket Mateus och produkter från Max Benjamin. Dessa två företag erbjuder högkvalitativa föremål som inte kostar mycket, vilket gör dem till det perfekta valet för alla som vill ge sitt hem ett nytt utseende utan att spendera en förmögenhet.

Fler
artiklar