HEM&HUSHÅLL

Snabbare återhämtning efter träning
Sportdrycker för snabb återhämtning efter träning

Återhämtning efter träning sker enkelt med produkter som exempelvis Tailwinds Rebuild Recovery som skapar en snabb återhämtning för idrottare.

Det finns även speciella uthållighets koncept som Endurance fuel och om det behövs mer vakenhet under träningspasset så kan Caffeinated fuel fungera bra. Detta skapas av en produkt som ger extra fokus i form av en sportdryck med koffein.

Fokusera på att tillföra kroppen det som den behöver

När det kommer till träning så bör man fokusera på det som tillför träningen något och för den funktion som kroppen behöver lite hjälp med. Detta är oftast vid mer extrem träning som inom konditionsidrotter, eller flerdagars löpnings träning och annat.

Genom att välja sportdryck som är snäll mot magen och kolhydratsdrycker som är speciellt anpassade för snabbare återhämtning, så kommer du att kunna njuta av din träning fullt ut.

I sortimentet finns även sportdrycker utan koffein om du valt att utesluta detta ur kosten. Sportdryckerna är oftast i pulverform, vilket gör att det är enkelt att transportera och blanda till på plats. Det gör även att du, med lite planering, enkelt kan fylla på med energi när du faktiskt behöver det.

Hur särskiljer sig Tailwinds produkter från andra sportdrycker

Tailwind är en dryck gjord av helt naturliga ingredienser som är utformad för att tillgodose alla dina näringsbehov när du är aktiv.

Den är lätt och har en ren smak och eftersom den löser sig helt i vatten, är den lätt att rengöra din sportdrycksflaska samt lämnar ingen obehaglig eftersmak.

Eftersom den är tillverkad av naturliga ingredienser innehåller Tailwind dessutom inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel.

Tailwind’s kombination av glukos och sackaros gör det lättare att ta upp alla näringsämnen som den innehåller, inklusive elektrolyter som liknar sammansättningen i svett.

Detta innebär att du inte behöver ta med dig elektrolytpiller på ditt nästa lopp eller träningspass. Eftersom protein inte förbättrar prestationen finns det dessutom inget protein i Tailwind.

Fler
artiklar