HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Mys till i barnrummet med fina träleksaker för barn
Roliga träleksaker för aktiv lek

Det är något speciellt med träleksaker som gör dem så mycket roligare för barnen. De är solida och robusta, men har ändå ett varmt och naturligt utseende och en naturlig känsla. Och när det gäller träleksaker för barn finns det oändliga möjligheter, framförallt om man tittar på utbudet från Jabadabado.

Sängmobiler i trä, nappar från Bibs och filtar från Klippan filt du hittar mängder med babysaker och leksaker för barn hos Minilandet. Där finns allt för babyn som nappar och napphållare, sängmobiler i trä, skallror och snuttefiltar. Det finns massor med gulliga leksaker från Jabadabado som ett litet verktygsbälte eller ett frisörsets bälte.

Söta barnsaker till vardagens ändamål

Söker du efter barntallrikar, skålar, haklappar och bestick så finns detta. Väl där kan du även passa på att kolla sortimentet av badsaker som en mysig badponcho eller en badrock i puderrosa eller filtar till spjälsängen, vaggan eller vagnen.

Traditionella barnleksaker i trä går aldrig ur tiden som träklossar och pussel till tåg och bilar. Det finns en träleksak för varje barn och tillfälle. Det bästa är att dessa leksaker kan hålla i många år, vilket gör dem till en bra investering för föräldrar.

Leksaker i trä är ett bra sätt att roa barnen och samtidigt lära dem grundläggande motoriska färdigheter och koordination mellan ögon och hand. Det finns många olika typer av leksaker gjorda i trä på marknaden. Det är viktigt att välja sådana som är åldersanpassade för ditt barn.

Leksaker i trä som lär barnet problemlösning

Träklossar: En klassisk träleksak uppskattas i många år framåt. Klossar hjälper barnen att lära sig om former, storlekar och färger, och de kan användas för att bygga allt från torn till hus.

Träpussel: Hjälper barnen att utveckla problemlösningsförmåga. Träpussel finns i en mängd olika utföranden och kan anpassas till olika åldersgrupper.

Fler
artiklar