HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Kosthållning för dig som vill träna effektivare
Boosta din hälsoresa med Slanka och bättre kost

Om planerar att börja träna så kan du överväga att ändra din kost lite grann, med en uppstartsboost genom Slanka diet. På så sätt får du det bästa förutsättningarna i din träningsresa. Äter man livsmedel som är rika på protein och hälsosamma fetter kan du få den energi du behöver för att orka med dina träningspass betydligt bättre.

När man börjar med träning så är det viktigt att inte starta upp alldeles för hårt och belasta kroppen för mycket, har du lite extra vikt så kan det vara bra att försöka reducera denna något.

Du kan börja med att ställa om lite i näringsintaget och byta ut lite sena kvällsmål mot något mindre matigt mål efter lunch och minska dem senare kvällsmålen. Med relativt enkla medel är det lätt att börja vardagsmotionera som att gå lite lugna promenader och få lite koll på matintaget.

Ett första steg behöver inte vara att köpa det där årskortet på gymmet utan du kan enkelt utföra enkla övningar hemma. Vill du öka med lite vikt succesivt så går det att skaffa ett träningsgummiband eller en kettlebell, som båda räcker mycket väl till mångsidig träning.

Ät en balanserad kost och starta igång din slanka hälsoresa

Äter du normalt med frukt och grönsaker, så kan du se till att du får i dig de näringsämnen som din kropp behöver för att hålla sig frisk och prestera på topp. Så om du vill få ut det mesta av din träning, se till att göra några förändringar i din kost, och för att påbörja en träningsresa så kan en uppstart med Slanka Diet vara en väldigt bra start.

Men det kan även vara bra om du behöver tillföra med något som exempelvis ett MSM pulver eller Elexir pharma men det kan även vara bra att hålla koll om det behöver tillföras Kollagen.

Det innebär att du måste se till att du äter hälsosamt och att du motionerar lite extra, gärna då med skonsamma promenader. Det är också viktigt att se till att du får tillräckligt med sömn och tar hand om dig själv med avkopplande stressreducering.

Fler
artiklar