HEM&HUSHÅLL

Hitta rätt campingmöbler till din husvagn och husbil
Campingmöbler för husbil och husvagn

När du åker på camping är möbler en av de viktigaste sakerna att ta med. Inte vilka möbler som helst, utan rätt campingmöbler som inte tar allt för mycket plats och som enkelt går att fälla ihop. Detta gäller särskilt om du kommer att tillbringa mycket tid i din husvagn eller husbil, eftersom du behöver någonstans att sitta, sova och äta.

Men med så många olika typer av campingmöbler på marknaden kan det vara svårt att veta vilka som är bäst för dig då det finns massor med olika campingmöbler för husbil men även en större mängd olika campingtillbehör som campingbord.

Har du exempelvis en husbil så kan det vara bra att skydda den från väder och vind med ett husbils överdrag. Ska du ut om campa med husvagnen så kan det vara bra att veta att det finns olika lufttält för husvagn, backspeglar för husvagn, men även olika förtält för husvagn och vindskydd för husbil samt husvagn.

Ta med cyklarna på campingsemestern med cykelställ för husbilen och husvagnen

Vill du ta med cyklarna på resan så finns det speciella husbil cykelställ men även cykelställ för husvagn. Det finns även olika typer av taktält för bil som kan vara intressant att titta närmre på och på så sätt skapa campingmöjligheter med din vanliga bil.

Campingmöbler som campingstolar och campingbord till din husvagn eller husbil

När det gäller att sova finns det två huvudtyper av campingmöbler som sängar och madrasser. Campingsängar är perfekta för dem som vill ha en bekvämare nattsömn, eftersom de vanligtvis har en upphöjd yta och går att komplettera med en bekväm madrass. De kan dock vara ganska skrymmande och ta mycket plats.

När du ska sitta runt lägerelden eller njuta av en måltid behöver du någon form av sittplats. Det finns två huvudtyper av sittplatser som campingstolar och pallar. Stolar är perfekta för dem som vill slappna av i bekvämlighet, medan pallar är bra för dem som behöver något lättviktigt och lätt att flytta runt.

Om du ska laga dina egna måltider på campingresan behöver du en plats att äta dem på. Det finns två huvudtyper av matplatser som exempelvis picknickbord och bänkar. Picknickbord är perfekta för dem som vill sitta ner och äta sin mat, medan bänkar är bra för dem som vill ha något som tar mindre plats.

Fler
artiklar