HEM&HUSHÅLL

Vikten av barinredning

Om du äger en bar är du förmodligen väl medveten om hur viktig barinredning är. De bidrar inte bara till den övergripande estetiken i din anläggning, utan gör också bartendernas arbete mycket enklare. Att ha rätt barutrustning är viktigt för att arbetsflödet ska fungera smidigt och utan krångel. I det här blogginlägget kommer vi att utforska några av de viktigaste barutrustningarna och varför det är så viktigt att ha dem i ditt etablissemang.

Det är viktigt om du har en bar

De hjälper till att hålla glasen rena och organiserade. Att ha dina glas prydligt förvarade på takmonterade glashängare hjälper till att förhindra att glasen går sönder och gör det enkelt för bartendern att ta ett glas när de behöver det. För att inte tala om att det ser mycket trevligare ut än att ha glasen strödda på disken eller hyllorna.

Shakers

Bra shakers är viktig för att göra läckra cocktails. En shaker av hög kvalitet är tillverkad av rostfritt stål och har ett tättslutande lock som inte läcker. Den ska också vara tillräckligt stor för att rymma alla ingredienser till din cocktail utan att vara för skrymmande eller svår att skaka. En bra shaker gör det enkelt för dina bartenders att göra bra drinkar snabbt och utan att det blir några röror.

Slutsats

Som du kan se är det viktigt att ha rätt barutrustning för att driva ett framgångsrikt företag. Glashängare och shakers är bara två av de många viktiga delar av utrustningen som du behöver för att skapa ett effektivt arbetsflöde. Att investera i barutrustning av hög kvalitet kommer att betala sig i längden genom att du sparar tid och pengar.

Fler
artiklar