HEM&HUSHÅLL

Välj rätt laddbox hemma till din Tesla
Laddstation hemma till Tesla med laddboxar för hemmabruk samt laddkablar för elbil

Laddning av elbilar är något som många fortfarande måste vänja sig vid. Med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att avgöra vilken produkt som är bäst för dig. Några av de bästa laddboxarna för hemmabruk och laddkablar till elbil, som finns på marknaden idag kan du hitta hos exempelvis evconcept.se.

En av de bästa portabla elbilsladdarna på marknaden är go-eCharger. Den här laddaren är ultrakompakt eftersom den använder den typ 2-kabel som redan finns i bilen. Den levereras också med en RFID-bricka, som ger dig begränsad tillgång med hjälp av RFID-kort eller chip. Tack vare den inbyggda typ 2-kabelkontakten är go-eCharger perfekt för elbilar som Tesla.

Letar efter en helhetslösning så finns det två olika laddningspaket. Dessa paket innehåller ett rabatterat paketpris på två eller tre go-eChargers. Dessa laddare är perfekta för pålitlig och flexibel laddning på resande fot.

Det finns även en intelligent portabel laddare 11KW för typ 2. Denna laddare är en praktisk och prisvärd lösning där du har laddare och kabel i ett. Den är perfekt för dem som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att ladda sin elbil.

Snyggaste inredningstillbehör till din Tesla

En av fördelarna med att äga en Tesla är att du kan anpassa din bil efter dina specifika behov och estetiska preferenser. Letar efter nya interiörmattor till Tesla eller inredning som kompletterar dina Tesla. Hos exempelvis evconcept.se hittar du ett brett urval av tillbehör som passar dina Tesla.

Det finns modellanpassade inredningstillbehör till Tesla model S, Tesla model X, Tesla model Y samt Tesla model 3 tillbehör. Utbudet uppdateras ständigt för att säkerställa att det alltid finns de senaste och bästa produkterna tillgängliga för elbilarna.

Oavsett om du letar efter inredningstillbehör eller skyddsmattor hos EVConcept.se. Allt du behöver för att hålla din Tesla snygg.

Fler
artiklar