HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Hur man undviker kostsamma beskrivningsfel

Fel i beskrivningar är alltför vanliga och leder till ökade kostnader och merarbete. Med rätt kunskap kan du undvika dessa misstag! I vår AMA kurs i beskrivningsteknik, som inte är ämnesspecifik (!), får du en bra grund genom kunskap om beskrivningsteknik enligt det senaste AMA-systemet!

Vad är ett beskrivningsfel?

Ett beskrivningsfel är ett fel som görs när man skriver en teknisk beskrivning. Det kan vara allt från att glömma ett nödvändigt steg i processen till att använda en felaktig formel. Mindre fel kan lätt åtgärdas, men större fel kan leda till stora problem längre fram och kosta både tid och pengar att åtgärda.

Hur man undviker beskrivningsfel

Det bästa sättet att undvika att göra beskrivningsfel är att ha en god förståelse för det senaste AMA-systemet. I vår kurs om AMA-beskrivningsteknik får du en bra grund genom kunskap om beskrivningsteknik enligt det senaste AMA-systemet. Kursen är perfekt för dem som vill lära sig att skriva beskrivningar eller för erfarna yrkesverksamma som vill fräscha upp sina kunskaper

Anmäl dig idag till vår kurs i AMA-beskrivningsteknik för att komma igång med att undvika kostsamma beskrivningsfel! Kursen är perfekt för dem som vill lära sig att skriva beskrivningar eller för erfarna yrkesverksamma som vill fräscha upp sina kunskaper. Vänta inte, anmäl dig redan idag på FA-kurs!

Fler
artiklar