HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Vackra Lexington handdukar till badrummet
Bilden visar ett badrum med sköna frottéhanddukar. Inred badrummet med Lexington handdukar. Skapa ett modernt hem med Rowico och Artwood.

Skapa ett lyxigare hem med Lexington handdukar och mysig inredning till badrummet. Med Lexingtons underbara utbud av sköna frottéhanddukar så kan du få ett ökat välbefinnande.

Med högsta kvalitet på frottéhanddukarna och frottébadlakanen från Lexington får du inte bara mjuk och skön frotté. Du får även en oerhört effektivt handduk och badlakan som enkelt drar till sig vatten. Lexingtons handdukar och badlakan är kända för att vara av högsta kvalitet.

Investera i snyggaste kvalitetsmöblerna från Rowico

Hos en modern inredningsbutik kan du nu enkelt få ditt hem att se modernt och elegant ut. Med senaste möblerna och med en modern inredning. Oavsett om du precis har flyttat in i ett nytt hus eller vill ge ditt nuvarande hem en uppfräschning. Då kan det vara svårt att hitta rätt möbler och inredning för att skapa ett modernt utseende.

När det gäller att uppdatera dina möbler är kvalitet viktigt. Om du investerar i kvalitetsmöbler från välkända tillverkare som Rowico, och Artwood kan du spara pengar i längden. Eftersom de sannolikt kommer att hålla längre än många andra billigare alternativ.

Väldesignade möbler från Artwood och Rowico

Det är också värt att överväga att investera i väldesignade möbler och inredning från exempelvis Rowico eller Artwood, av absolut högsta kvalitet. På så sätt får du en modern look samtidigt som du har möjlighet att skapa en rustik inredning eller en mer industriell stil och känsla.

Eftersom dessa ofta har moderna färger, tryck och mönster som inte kommer att gå ur tiden inom kort. Du kan njuta av allt inom heminredning och inreda med allt från snygga Carmen stolar samt olika coffe table books.

En coffe table book är särskilt uppskattad när du bara vill koppla av en stund och njuta av god design. Det är även väldigt en smart inredningsdetalj om du har gäster över på middag och dessa väntar på att maten ska bli klar.

Välj färgglada accenter eller mjuka färger

Att lägga till färgglada accenter är ett enkelt sätt att skapa liv i vilket rum som helst. Välj kuddar, gardiner, väggbonader, mattor och andra accessoarer som har ljusa färgklickar och gärna mjuka färger.

Detta skapar en iögonfallande kontrast mellan själva möblerna och de föremål som används som dekoration. Dessutom är det roligt att blanda och matcha olika färger tills du hittar den kombination som fungerar bäst för dig.

Välj gärna design som passar bra ihop tillsammans

Ett annat bra sätt att uppnå en modern look är att välja multifunktionella möbler. Många moderna hem har inte tillräckligt med utrymme för stora möbler. Att välja föremål som fungerar både som förvaringsenheter och sittplatser är ett bra sätt att spara utrymme.

Samtidigt som du har alla funktioner som behövs för det dagliga livet. Sovsoffor är särskilt populära nuförtiden eftersom de ger extra sovplats när det behövs, men kan fällas undan under dagen när de inte används. Perfekt om du har ont om utrymme.

Investera i kvalitetsmöbler som håller länge

Allt som krävs är lite efterforskning och kreativitet. Genom att investera i kvalitetsmöbler från välkända tillverkare kan du se till att ditt hem ser snyggt ut i många år framöver.

Genom att lägga till färgglada accenter som kuddar eller gardiner skapar du en iögonfallande kontrast mellan både möbler och dekorativa föremål. Njuta av du välja multifunktionella möbler som soffor som hjälper dig att frigöra extra utrymme i små utrymmen.

Ha gärna dessa små tips i åtanke så kommer du enkelt att kunna få ditt hem att se modernt och stilfullt ut med minimal ansträngning. Behöver du mer inspiration, då kan du hitta detta online på exempelvis husetbreve.se, som även ger flertalet inredningstips och kan bistå med heminredningshjälp.

Fler
artiklar