HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Skapa egendesignade t-shirts och tröjor enkelt
Tryck din egen design på din t-shirt, hoodie eller mössa

Har du någonsin tänkt på hur trevligt det skulle vara att skriva ut din egen design på dina kläder? Nu kan du göra det med hjälp av professionella trycktjänster där du kan skapa egen designade tröjor och hoodies. Du kan trycka tröjor, väskor, tygpåsar, mössor och kepsar, med nästan vilken design som helst. På så sätt kan du enkelt kan skapa unika mönster och tryck. Det är relativt enkelt att designa i något gratis program på nätet eller i mer renodlade designprogram om du har tillgång till detta. Det är alltid bra att kontrollera först på en sida som exempelvis egendesign.com om vilket filformat som fungerar bäst för att trycka din egna t-shirt eller tröja på bästa sätt.

Olika kreativa sätt att skriva ut på tröjor och kläder

Du kan skriva ut nästan vad som helst på dina kläder i dag. Oavsett om du vill ha ett foto av dina nära och kära, en logotyp för ditt företag eller bara en design som fångar ögat finns det många sätt att få professionella tryck på dina kläder. En av de mest populära metoderna har tidigare varit screentryck. Detta innebär att man skapar en slags stencil av din design och sedan använder den för att skriva placera ut färg på tyget med en skrapa. Screentryck är utmärkt för större mönster och för att uppnå skarpa, rena linjer.

Bäst resultat och hållbarhet med digitala tryck på dina kläder

En annan populär metod är digitaltryck. Här används speciella bläck och skrivare för att skapa din design direkt på tyget. Digitala tryck är perfekt för mindre mönster och för att få mycket detaljerade tryck. Egendesignade tryck i digital form är perfekt för mindre mönster och för att få mycket detaljerade tryck.

Letar du efter ett sätt att skriva ut din egen design på kläder? Det finns några olika sätt att göra detta på, och det bästa sättet för dig beror på vilken typ av design du vill trycka och hur många kläder du behöver. Detta är ett bra alternativ om du vill skriva ut foton eller andra komplexa mönster.

Fler
artiklar