HEM&HUSHÅLL

Renovera badrummet och skapa en skön relaxavdelning
Skapa din egen relaxavdelning hemma med takdusch från Tapwell

Om du vill renovera ditt badrum finns det många saker du kan göra. Det finns också många olika stilar och mönster att välja mellan. Ett bra första steg när du planerar ett duschutrymme är att välja duschblandare och takdusch, du bör välja något från en känd tillverkare som exempelvis Tapwell. Det finns olika typer av takduschar i bland annat svart färg, som du kan kombinera med snygga duschväggar i svart som ser ut som gamla typen av spröjsade fönster, detta ger en väldigt mysig känsla i badrummet.

Du behöver därför bestämma vilken känsla du vill ha i ditt nya utrymme. Vill du ha ett mer modernt utseende med rena linjer och skarpa kanter? Föredrar du något varmare och mer traditionellt så kanske exempelvis Bricmate Norrvange light grey kan passa helt perfekt i sig självt eller i kombination med ett marmorkakel.

Snyggt träklinker på golvet skapar en naturligt skön spakänsla

Du kanske rent av söker ett klinker med träaccenter som ett träklinker som är oerhört snyggt i en relaxavdelning tillsammans med gröna växter och snygg badrumsinredning. När du har bestämt dig för den grundläggande stilen och temat är det dags att börja fundera på vilken funktionalitet du behöver i ditt nya utrymme.

Att renovera badrummet kan vara ett bra sätt att öka värdet på ditt hem och skapa en mysig spa-liknande känsla i ditt hem. När du renoverar ditt badrum finns det många olika saker du kan göra, till exempel uppdatera inventarierna, lägga nytt golv eller byta färg på väggarna. Beroende på tillståndet i ditt befintliga badrum och vad du vill uppnå med renoveringen är det kanske inte alltid nödvändigt eller till och med önskvärt att helt riva ut allt och börja om från början.

Är förvaring ett problem? Om så är fallet kan du överväga att inkludera badrumsskåp eller hyllor i din design. Är tillbehörens design viktiga för dig? Kanske skulle det vara trevligt att ha en handduksvärmare eller äntligen kunna skapa det där sköna och uppvärmda golvet. Det finns massor med inspiration på exempelvis renoverahuset.se där du skapa ditt drömbadrum och välja bland produkter i högsta kvalitét.

Fler
artiklar