HEM&HUSHÅLL

Skapad för er att finna inspiration, tips & råd till hemmet.

jacalyn-beales-KDg6MX6Wszs-unsplash
Poppys dofter härstammar från Japan
Bilden visar kvinna vid strand med veteranbil som kan vara förtjänt av en Poppys luftfräschare för bil och använder praktiska jeepdunkar i bagaget för långresor

Poppy luftfräschare med alla sina underbara dofter härstammar från Japan. Ordet poppy betyder just Vallmo. Poppydofter säljes i original som Poppy Grace Mate från DIAX. Dofterna kommer ursprungligen således från Vallmo och dessa har en stark symbolik för lugnande, fred och välbefinnande.

Med en luftfräschare som en ljuvligt doftande Poppy Grace Mate från DIAX som har en praktisk justerbar hatt på flaskan. Dessa kan du hänga i backspegeln och sedan njuta av underbara dofter varje dag i din bil.

Flera olika varianter av Poppy luftfräschare

Poppys passar både som Poppy för epa, lastbilen som en snygg inredningsdetalj alternativt en praktisk Poppy för bilen. Varför inte placera ut en luftfräschare i badrummet? Det finns olika typer av varianter av luftfräschare så du kan köpa både doften på flaska. Alternativt som doftgran med Poppy dofter, eller som dem brukar kallas -Poppy Doftis.

Det finns även olika tillbehör till din Poppy doft som exempelvis Poppy ljusplatta. Denna belyser din Poppy luftfräschare underifrån. Denna skapar en snygg och billig ledbelysning för bil som går i färgen av din utvalda Poppy doft. Det finns även andra typer av billig ledbelysning som är specialtillverkade som ledbelysning för lastbil.

Poppy tillverkar dofter och luftfräschare till alla dina fordon

Poppy är ett japanskt företag som tillverkar dofter för både hem och bil. Företaget har ett brett utbud av dofter att välja mellan som alla är inspirerade av naturen. Poppys uppdrag är att föra in naturens skönhet i människors liv genom sina produkter.

Poppy erbjuder ett brett utbud av produkter att välja mellan, bland annat luftfräschare, diffusorer, parfymer och tvålar. Om du letar efter ett naturligt sätt att fräscha upp ditt hem eller din bil kan du definitivt överväga att prova Poppys sortiment. Med ett brett utbud av dofter att välja mellan så kan du skapa en väldoftande bil med enkla medel.

Glöm inte att ta med en Jeepdunk i reserv när du ska på cruising

När du ska ut på curising är det lätt att underskatta bränsleförbrukningen något. Det kan även kännas onödigt att stanna vid någon bensinmack. Därför passar Jeepdunkar så bra. Med sin praktiska form så tar en jeepdunk inte upp mycket plats i bagageutrymmet eller på flaket.

Det är även lätt att sätta fast dina Jeepdunkar så dessa står stadigt. Jeepdunkar finns i olika storlekar som Jeepdunk 5 liter, Jeepdunk 10 liter samt Jeepdunk 20 liter.

Fler
artiklar