HEM&HUSHÅLL

Njut av dina earpods på stranden
Ta med dig dina earpods till stranden

Funderar du på att använda dina earpods på stranden då bör du passa på att utföra lita avslappnande övningar till någon musikstil som du känner dig lugn av. Det finns många andra fördelar med avslappnande musik, t.ex. förbättrad kognitiv funktion och minskade symptom på depression.

Avslappnande musik kan också vara ett utmärkt sätt att fokusera och koncentrera sig och kan bidra till att förbättra din allmänna produktivitet. Dessutom kan avslappnande musik vara bra för din fysiska hälsa, eftersom den kan bidra till att sänka blodtrycket och hjärtfrekvensen samt minska stressrelaterad inflammation.

Välj rätt typ av avkoppling för avslappning med dina nya earpods

Det är viktigt att välja rätt typ av musik för avslappning. Undvik musik med text eftersom det kan vara distraherande. Välj i stället lugn instrumentalmusik som har ett långsamt tempo. Se till att volymen är lågt inställd så att det inte tar över hela sinnesintrycket, satsa istället på att skapa en balans emellan musikens ljud, omgivningens ljud och även ljudet från dina egna rörelser.

Om det är nytt för dig att använda avslappningsmusik bör du börja med att lyssna i 5-10 minuter åt gången. När du vänjer dig vid det kan du lyssna under längre perioder. Se till att hitta en lugn plats där du kan slappna av utan distraktioner. Var inte orolig om det känns lite svårt de första gångerna, det är oftast bara ett tecken på att du behöver varva ner lite. Ta det i din egen takt och gör hellre fler försök framåt.

Fördelarna med att använda avslappnande musik är många och kan förbättra din livskvalitet på många sätt. Om du letar efter ett sätt att minska stress och ångest, förbättra sömnkvaliteten eller bara slappna av och avstressa, så kan du överväga att använda avslappnande musik som stillar alla sinnen.

Glöm inte bort att ställa din smartwatch t500 i stör ej läge så du kan njuta fullt ut och befinna dig i stunden enkom. Inför besöket på stranden kanske du vill ta bort lite störade hår och då kan en IPL laser för hårborttagning göra jobbet snabbare och effektivare, så du får mer tid över till avslappning.

Fler
artiklar