HEM&HUSHÅLL

Hur du kan inreda mer levande med vintage möbler
Inred med vintage möbler och skapa ett trivsamt hem

Gör ditt hem trevligare och skapa en miljö som du älskar att vistas i. Möbler som är av vintage stil har en sån tendens men det går även att skapa ett mer rustikt och mer beboligt hem genom att kombinera stilar och möbler och skapa en inredning man gillar själv. Vem drömmer inte om ett vintage vitrinskåp eller en vacker vintage garderob i sitt hem?

Var inte rädd för att blanda lite mellan olika inredningsstilarna

Det blir ofta den där extra detaljen som höjer hela känslan i rummet och skapar diskussioner kring och vill man åt den mer rustika känslan kan man placera ett snyggt skåp av mörk ek. Något som ofta utgör en fin detalj i ett hem är klaffbord som du kan använda som avlastningsbord eller lägga en snygg löpare eller du från Ekelunds dukar över och placera en fotogenlampa på.

Detta skapar en lite speciell stil, lite åt Newporthållet och detta gör sig snyggt om det placeras lite i ett myshörn där favorit fåtöljen står med en skön fårfäll på, även om övriga hemmet går i mer nordisk design. Lägger lite så kallade kaffebords böcker ovanpå så kommer detta inbjuda till läsning av den något enklare sorten. Men det är kanske den mest behövliga ibland. Skapa ett hem du verkligen trivs i med rätt möbler och inredning som du varierar och väljer ut noggrant så skapar du även det mest hållbara hemmet.

Skapa ett mer trivsamt hem med rätt typ av heminredning

Vill du ha lite inspiration så finns det olika heminredningsbutiker på nätet som sysslar med den lite mer levande dekorationen och inredningen som exempelvis livindecor.se Ditt hem ska vara din fristad, en plats där du kan koppla av och njuta av dig själv. För att skapa en varm och mysig miljö bör du börja med grunderna vilket är bekväma möbler, mjuk belysning och mjuka tyger.

Lägg sedan till personliga detaljer som speglar din stil och får dig att känna dig hemma. Med några enkla förändringar kan du förvandla ditt utrymme till en välkomnande tillflyktsort. Bekväma möbler är viktiga för ett mysigt hem. Leta efter möbler som är mjuka och inbjudande, lite åt det franska lantliga möbel hållet, som en fransk soffa eller en fransk fåtölj. Om du har trägolv kan du lägga till en matta för att göra utrymmet bekvämare. Glöm inte att komplettera med kuddar och överkast för att få mer värme och textur.

Fler
artiklar