HEM&HUSHÅLL

Förvandla ditt badrum med kakel och klinker
Bilden visar ett badrum. Inred din relaxavdelning enkelt med hjälp av inspiration från kakelsajten.se. Inred med praktiska duschväggar med skjutdörrar för relaxavdelning samt duschörnor med skjutdörrar för badrum.

Vill du uppdatera ditt badrum utan en fullständig ombyggnad? Det finns många badrumsmöbler tillgängliga idag. Dessa kan omedelbart omvandla utseendet och känslan i ditt utrymme och få det att se modernt och elegant ut.

Du kan exempelvis montera en duschhörna med skjutdörrar för att snabbt skapa en skönare duschupplevelse i badrummet. Vill du istället kunna modifiera utrymmet ytterligare? Då finns det duschväggar med skjutdörrar i varianter med duschdörrar i svart. Det gör att du enkelt kan skapa din egen stil och variera mer fritt.

Duschvägg med skjutdörr för ditt relaxutrymme

En duschvägg med skjutdörr är ett utmärkt val för dem som vill ha snabb och enkel tillgång till en varm dusch. Skjutdörren gör det bekvämt och enkelt att öppna och stänga, så att du snabbt kan komma in och ut när det behövs. Du slipper på så sätt allt vad kalla duschraperier innebär.

Den här typen av duschutrymme ger också en modern touch till varje badrum, eftersom de finns i olika stilar och material, inklusive glas, trä eller metall. Dessutom tar dessa avskärmningar inte upp mycket utrymme. Dessa kan användas i mindre badrum utan att kompromissa med stil eller funktionalitet.

Duschhörna med skjutdörr för varmare duschar

Om du är ute efter snabb och skön avkoppling är vad du är ute efter i badrummet kan en duschhörna med skjutdörr vara precis vad du behöver. Dessa duschörnor ger dig extra avskildhet samtidigt som de skapar en inbjudande atmosfär som är perfekt för att koppla av efter en lång dag.

Dessutom finns dessa i många olika stilar och material som glas, trä eller metall för att passa till alla inredningsstilar. Skjutdörrarna gör duschhörnorna mer bekväma genom att de ger enkel åtkomst. Samtidigt som de säkerställer att mindre värme läcker ut under användning jämfört med exemeplvis ett duschdraperi.

Energieffektiva badkarsblandare med dusch för ditt badrum eller din relaxavdelning

Inredningen i badrummet har blivit allt viktigare, framförallt att välja energieffektivt. Det kan därför många gånger vara ett bra alternativ att ersätta en gammal och ineffektiv badkarsblandare till en ny. Detta gäller även olika handdukstorkar på el eller varmvatten. Det finns många stilar på handdukstorkar i dag. Det finns till och med handdukstorkar i retrostil du kan även hitta snyggt hexagon kakel med kakel och klinkers i Kalmar.

Fler
artiklar