HEM&HUSHÅLL

De olika typerna av kristaller och deras betydelser

Kristaller och stenar har under de senaste åren blivit alltmer populära bland kvinnor. Det finns många olika typer av kristaller, var och en med sin egen unika betydelse. Här är en lista över några av de mest populära kristallerna och deras motsvarande betydelser:

Jade: Medkänsla, visdom och fred

Obsidian: Skydd, styrka och mod

Ametist: Helande, skydd och inre styrka

Vad symboliserar de olika stenarna

Jade är en sten som förknippas med medkänsla, visdom och fred. Den sägs främja balans och harmoni i ens liv. Jade sägs också vara en sten som ger tur.

Obsidian är en sten som förknippas med skydd, styrka och mod. Den sägs vara en kraftfull sten som kan hjälpa till att avleda negativ energi. Obsidian sägs också vara till hjälp i tider av förändring och övergång.

Ametist är en sten som förknippas med helande, skydd och inre styrka. Den sägs vara nyttig i tider av stress eller sorg. Ametist sägs också vara till hjälp för att främja koncentration och fokus.

Slutsats

Det finns många olika typer av kristaller, var och en med sin egen unika betydelse. Om du letar efter ett sätt att lägga till lite extra positiv energi i ditt liv kan du överväga att införliva några kristaller i din dagliga rutin.

Fler
artiklar