HEM&HUSHÅLL

5 roliga VR-spel som förflyttar dig till en annan värld
VR gaming med Oculus quest 2 elite strap och Oculus Rift S tillbehör

VR gaming är något som måste upplevas och blir bättre med rätt Oculus quest 2, VR tillbehör. Det finns olika VR tillbehör som exempelvis en Oculus quest 2 elite strap. Alternativt VR tillbehör till din Oculus Rift S.

Det finns flera roliga och något klassiska VR gaming världar som förflyttar dig till en annan dimension. Om du letar efter ett roligt sätt att spela på, så är det en god ide att prova just spelupplevelsen med VR gaming. Beroende på vilket system du väljer så finns det olika typer av Vive trackers och Bobo VR system.

VR gaming låter dig gå in i en virtuell värld där den enda gränsen är din fantasi. Från att besöka olika planeter till att slåss mot zombies, det finns ett VR spel för alla. Har du provat det flesta nya så finns det några klassiker inom VR gaming som är värda att testa.

Här är 5 roliga VR spel som förflyttar dig till en annan värld

”Beat Saber”
”Beat Saber” är ett rytmspel där du får skära upp beats med ljussablar. Målet med spelet är att träffa så många mål som möjligt samtidigt som du undviker hinder. Spelet är inställt på ett uppåtgående soundtrack som får ditt hjärta att pumpa. ”Beat Saber” är ett bra träningspass och väldigt roligt.

”Job Simulator”
”Job Simulator” är ett roligt VR-spel som sätter dig i rollen som olika jobb från förr, nu och i framtiden. Du börjar med att lära dig hur man gör jobbet, och sedan släpps du loss för att göra det som du vill. Möjligheterna är oändliga och resultaten är ofta skrattretande. ”Job Simulator” är ett utmärkt sätt att släppa ut lite ånga efter en lång dag på jobbet.

”Elite Dangerous”
”Elite Dangerous” är ett rymdsimuleringsspel som låter dig utforska rymdens vidder. Du kan välja att vara en handlare, smugglare eller till och med en pirat. Spelet är massivt och har oändliga möjligheter. ”Elite Dangerous” är ett fantastiskt spel för dem som vill utforska och upptäcka nya saker.

”The Walking Dead: Saints & Sinners”
”The Walking Dead: Saints & Sinners” är ett VR-zombiespel som utspelar sig i New Orleans under The Walking Dead-universumet. Målet med spelet är att överleva så länge som möjligt mot horder av zombies. Spelet är intensivt och spännande och kommer definitivt att ge dig en rejäl skräck. ”The Walking Dead: Saints & Sinners” är perfekt för dem som letar efter en skräckfylld VR-upplevelse.

”Moss”
”Moss” är ett bedårande pussel-plattformsspel där du styr Quill, en liten mus på ett stort äventyr. Målet med spelet är att hjälpa Quill att rädda sin farbror från en ond trollkarl. ”Moss” är charmigt och förtjusande, och du kommer att känna dig glad och nöjd när du är klar med spelet. ”Moss” är perfekt för dem som letar efter en söt och familjevänlig VR-upplevelse.

Det finns många fantastiska VR spel där ute som förflyttar dig till en annan värld. Oavsett om du letar efter något roligt, intensivt eller hjärtevärmande finns det definitivt ett VR spel för dig. Så sätt på dig ditt Oculus quest 2 headphones och gör dig redo för lite blandade spel och äventyr.

Fler
artiklar