HEM&HUSHÅLL

Skapa sköna bastubad och inred med glasväggar
Relaxavdelning med snygga glasväggar och glasdörrar

Om du letar efter en snygg bastu som är en riktig höjdare kan du överväga en modell med glasväggar. Glasväggar ser inte bara snygga ut, utan de gör också att du kan njuta av utsikten över din omgivning medan du kopplar av inne i bastun. Dessutom kan de hjälpa till att skapa en illusion av en extra rymd, vilket gör att din bastu och relaxavdelning verkar större än vad den faktiskt är.

Om du letar efter en snygg bastu som är en riktig höjdare i ditt hem, bör du överväga att bygga en bastu med glasväggar. Basturum med glasväggar blir alltmer populära, och det är inte svårt att förstå varför. De erbjuder ett elegant och modernt utseende som verkligen kan förvandla känslan i ditt hem.

Planera din relaxavdelning med rätt typ av bastu

Det finns dock några saker du måste tänka på när du planerar en glasbastu. För det första måste du se till att glaset är ordentligt härdat och klassat för användning i en bastu. Naturligtvis finns det några saker att tänka på om du planerar att installera glasväggar i din bastu.

För det första måste du se till att glaset är härdat och tillräckligt tjockt för att klara de höga temperaturerna vilket kan vara svårt om du beställer av någon firma som inte känner till exakt hur detta påverkar. Det finns snygga glasväggar, bastudörrar i glas och snygg och modern bastupanel.

Hitta rätt tillbehör som höjer välbefinnandet på varje bastubad

Idag finns även vackra stenmagasin även till det el drivna bastuaggregatet så det ser ut mer som ett klassiskt vedeldat. Funktionen blir också värmehållande och effektiv, men framförallt dekorativ. Bland alla tillbehör som kan vara värt att räkna in när du planerar är bastupallar, bastubelysning och vattenhinkar och skopor. Allt detta och mycket mer finner du på företaget bastupunkten.se.

Fler
artiklar