HEM&HUSHÅLL

Olika typer av kontorsskyltar och deras funktioner

På ett företag med många kontor finns det många olika typer av skyltar. Du kan behöva skapa ordning i lagret, visa vem som arbetar bakom de olika dörrarna eller skylta konferensrummet. Kontorsskyltar kan alltså ha en mängd olika funktioner. Det enda man bör tänka på är att ha en liknande stil på alla skyltar med ett liknande budskap. Låt oss ta en titt på några av de olika typerna av kontorsskyltar och vilka funktioner de har.

Namnskyltar

Namnskyltar är en av de vanligaste typerna av kontorsskyltar. De används vanligtvis för att visa vem som arbetar bakom en viss dörr eller för att ge information om ett visst rum. Namnskyltar för dörr kan tillverkas av en mängd olika material, men de tillverkas vanligtvis av metall eller plast.

Riktningsskyltar

Vägvisningsskyltar är en annan typ av vanlig kontorsskylt. Dessa skyltar används för att visa människor vägen runt på kontoret. De kan vara till hjälp för nyanställda som inte känner till kontorets utformning. Riktningsskyltar är vanligtvis tillverkade av metall eller plast också.

Graverade skyltar

Graverade skyltar är en annan typ av skyltar som du kan se i en kontorsmiljö. Dessa skyltar är vanligtvis tillverkade av mässing eller rostfritt stål och de kan användas för en mängd olika ändamål. Graverade skyltar kan användas för att visa vägen, för att ge information eller till och med som namnskyltar.

Det finns många olika typer av kontorsskyltar, var och en med sin egen funktion. Namnskyltar, vägvisare, informationsskyltar och graverade skyltar är bara några av de vanligaste typerna som du kan se i en kontorsmiljö. Vilken typ av skylt du behöver beror på vilken verksamhet som bedrivs på kontoret. Se till att ha en liknande stil på alla skyltar med ett liknande budskap så att ditt kontor ser organiserat och professionellt ut.

Fler
artiklar